Menu

MENU I

Obiad:

Rosół z makaronem

Ziemniaki gotowane z filetem z kurczaka + zestaw surówek (buraczki, surówka białej kapusty)

Przystawki:

Śledzie po kaszubsku

Galaretka drobiowa

Jajka w sosie tatarskim

Sałatka jarzynowa

Brokuły z warzywami w sosie czosnkowym

Pieczywo

MENU II

Obiad:

Rosół z makaronem

Ziemniaki gotowane z filetem z kurczaka + zestaw surówek (buraczki, surówka z białej kapusty)

Dania ciepłe:

Krokiet z barszczem czerwonym

Pieczeń wieprzowa

Przystawki:

Śledzie po kaszubsku
Galaretka drobiowa
Jajka w sosie tatarskim
Sałatka jarzynowa
Brokuły z warzywami w sosie czosnkowym
Pieczywo

MENU III

Obiad:

Rosół z makaronem

Ziemniaki gotowane z devolay z piersi kurczaka + zestaw surówek (buraczki, surówka z białej kapusty)

Dania ciepłe:

Barszcz czerwony z krokietem

Pieczeń wieprzowa

Strogonow

Przystawki:

Sałatka gyros

Śledzie po kaszubsku

Galaretka drobiowa

Jajka w sosie tatarskim

Brokuły z sosem czosnkowym

Wędlina

Pieczywo